top of page

Pácienseink történetei

Beszéljen helyettünk a pácienseink sikereinek rövid története és fejlődésüket, munkájukat és kitartásukat bemutató grafikonjuk. 

andrea.png

1. eset

Andrea története

Induló testsúly: 86,3 kg, testmagasság: 164 cm.
A 47 éves háziasszony 3 gyermek édesanyja, minden gyermeke után enyhe, néhány kg súlytöbblet
maradt rajta. A változókor küszöbén attól tartott, hogy később nagyon nehéz lesz leadni a
súlyfelesleget, így felkereste az Insumed rendelést, ahol célként 15-20 kg leadását jelölte meg. Fél év
alatt 19,5 kg-tól sikerült megszabadulnia, új, fiatalos külsővel, elégedetten távozott, jelenleg fél
évente jár vissza kontrollra.

2. eset

Szilárd története

Induló testsúly: 128,4 kg, testmagasság: 182 cm

A 63 éves férfi azért kereste fel az Insumed rendelést, mert tavaly magas vérnyomást és cukorbetegséget diagnosztizáltak nála, mindkét betegség kezelésére gyógyszereket kellett szednie. Háziorvosa fogyást javasolt, célja 25-30 kg leadása volt. Szűk fél év alatt sikerült 26,4 kg-tól megszabadulnia, ennek eredményeként most csökkenteni lehetett a vérnyomáscsökkentő gyógyszerét és el lehetett hagyni a cukorbetegségre szedett gyógyszert.

szilard.png
ingrid.png

3. eset

Imola története

Induló testsúly: 117,6 kg, testmagasság: 172 cm

A 35 éves fiatalasszony azért fordult Insumed tanácsadóhoz, mert gyermeket szerettek volna a férjével, a meddőségi szakrendelésen mindent rendben találtak és a fogyást javasolták, ami segíthet a termékenység javításában. Nyolc hónap alatt közel 23 kg-ot fogyott, majd nyáron végre teherbe esett és egészséges kislánya született.

ingrid2_edited.jpg

A kislány pár hónapig szopott, majd tápszeres táplálásra tértek át. A szülés után fél évvel a páciensünk testsúlya 111,6 kg volt, így másodszor is felkereste az Insumed rendelést, hogy a szülés utáni felesleget leadja. Alig több, mint 6 hónap alatt sikerült közel 32 kg-t leadnia, azóta súlyát tartja, kislánya boldog, egészséges anyukája tud lenni.

4. eset

Zsuzsa története

Induló testsúly: 128,6 kg, testmagasság: 176 cm

A 62 éves hölgy azért kereste fel az Insumed rendelést, mert csípő protézis műtétre volt előjegyezve, de a műtét egyik feltétele az volt, hogy fogynia kell 15-20 kg-ot. Tíz hónap alatt 27 kg-ot fogyott, ami azért is szép eredmény, mert mozogni alig tudott a csípő fájdalma miatt, így a hagyományos séta, mint a diétát támogató mozgásforma, nem jöhetett szóba. A páciens így minden nap kerékpározott, ami nem okozott neki fájdalmat. Csípő műtétje sikeresen megtörtént, súlyát kis ingadozásokkal azóta is tartja.

zsuzsa.png
bottom of page